Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Servineteja

Empresa de neteja en El Maresme

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Qualsevol espai que irradie neteja i higiene proporciona una visió positiva i una sensació confortable i de benestar.

Nosaltres treballem amb aquest objectiu. Des de Servineteja oferim serveis especialitzats de neteja de domèstica, oficines, comunitats i serveis puntuals i per a això comptem amb professionals amb àmplia experiència en el sector, qualificats i en constant evolució per al perfeccionament dels seus mètodes de treball.

Inicialment avaluem les necessitats dels clients i, posteriorment, l'equip de professionals realitza un treball a mesura que asseguri el nivell màxim de neteja.

Per dur a terme el servei en oficines ens adaptem als horaris i necessitats dels nostres clients i gràcies a un treball de qualitat aconseguim un ambient laboral agradable per als empleats de les oficines que permet augmentar la productivitat. 

Conscients que cada comunitat de veïns és diferents i posseeix unes característiques úniques, desenvolupem un pla de neteja i manteniment ajustat a les necessitats concretes dels espais per dotar-los de condicions adequades per a l'estada de les persones.

Respecte a la neteja domèstica, contribuïm al fet que la teva casa estigui en perfectes condicions gràcies al nostre servei periòdic. Pots completar aquesta prestació amb el servei de rentat i planxat de roba. 

Així mateix i com a prova de la nostra responsabilitat, supervisem tots els treballs puntuals de neteja que assumim i si el client no queda satisfet, ho realitzem de nou de forma totalment gratuïta. 

Contacta amb nosaltres i sol·licita un pressupost sense compromís.

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
feu clic per a copiar el mailemail copied